MMF Transparant

Diensten

Reprostudio

Onze repro-afdeling is gespecialiseerd in het uitwerken van de door u aangeleverde artwork en machinetekeningen. Met onze jarenlange folie expertise en database vertalen wij het design in onderling overleg met u naar bedrukte folie op rol. Behalve de lithografie van de designs verzorgen wij ook de opslag en het up-to-date houden van de drukwerk dossiers zoals foliemonsters, chromalin, standtekening en de daarbij behorende digitale data. Zo beschikt u altijd over de volledige drukwerkgegevens.

Koperdiepdruk

Koperdiepdruk wordt ook wel Rotogravure genoemd, wat een grafische druktechniek is waarbij het design op een koperen drukcilinder wordt gegraveerd. Wij beschikken over meerdere koperdiepdruk persen en de mogelijkheid om tot en met 11 kleuren te drukken, waarbij het tevens mogelijk is om één kleur (zoals glans of matlak) tijdens het drukproces aan de andere zijde van de folie te drukken. Het drukken kan zowel tussen- als buitenlaags op de folie.

Flexodruk

Flexodruk wordt vaak afgekort tot flexo. Flexo is een vorm van drukken waarbij een flexibele reliëfplaat wordt gebruikt. Wij beschikken over 12 (HD) Flexodrukpersen en kunnen tot en met 11 kleuren per drukgang drukken, waarbij het tevens mogelijk is om één kleur (zoals glans of matlak) tijdens het proces aan de andere zijde van de folie te drukken. Het drukken kan zowel tussen- als buitenlaags op de folie. Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor HD-Flexo, wat voor nog fijnere highlights zorgt.

Productieprocessen

MMF transparant beschikt over 12 lamineer stations, waarvan 4 de mogelijkheid bieden voor Triplex laminaten. Dit kan zowel oplosmiddel-houdend als oplosmiddel-vrij en tevens hebben wij 18 snij machines tot onze beschikking. Door middel van (micro) laserperforatie toe te voegen in onze folie, wordt de houdbaarheid van uw groenten en fruit producten aanzienlijk verlengt. (gat grootte tussen 60my & 250my) Macro en Hot Needle perforatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Kwaliteitscontrole

Om eventuele verpakkingsproblemen te voorkomen zorgt onze kwaliteitsafdeling er voor dat alle verpakkingsmaterialen nogmaals worden gecontroleerd op alle kwaliteits- aspecten. Denk hierbij aan rolwikkeling, dikte, breedte, drukwerk, min-toleranties, sealzijde, rapportlengte, laserperforatie, anti-condens etc. Wij garanderen dat uw folie probleemloos verwerkbaar is op uw verpakkingslijn voor een optimaal rendement.

Warehouse & Distributie

Ons magazijn in Haarlem heeft ruimte voor maar liefst 600 pallets, waar wij uw voorraad beheren. U hoeft dus niet direct alle materialen af te roepen. Wij zorgen voor een wekelijks overzicht van uw actuele voorraad, zodat u niet misgrijpt. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde (HACCP / ISO) transportbedrijven met een track&trace systeem. In de meeste gevallen geldt dan ook vóór 12:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.